Google Пошук отримав власний генератор зображень з ШІ

Поки лише для користувачів з США та віком 18+

Щоб використовувати нову функцію, доведеться під’єднатися до Google Labs і Search Generative Experience (SGE).

Схоже, часи, коли треба будо відвідувати сторонні сайти для того, щоб згенерувати зображення, потроху минають — нині скористатися можливостями нейромережі можна просто у пошуковику Google

Для цього, як і в інших інструментах, необхідно ввести текстову підказку, і за кілька секунд система видасть готовий результат. Зображення можна експортувати у Google Диск або завантажити на пристрій.

Щобільше, генерувати зображення можна у розділі Google Images — і піти далі, використавши Google Lens для пошуку реальних знімків на основі згенерованого ШІ.

Поки функція доступна лише користувачам з США, в англомовних програмах і для користувачів віком від 18 років. До того ж попередньо необхідно зареєструватися в Google Labs і програмі Search Generative Experience (SGE).

Решта обмежень стосується заборони створення зображень знаменитостей, та й загалом фотореалістичних зображень будь-яких людських облич.

Нові функції доступні на вкладці Labs (піктограма колби) у застосунку Google на iOS, Android і на робочому столі Chrome.

Також зображення в Google Пошуку відтепер позначатимуться системою SynthID, яка виділятиме цифровим водяним знаком творчість ШІ.

Джерело itc

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше