Другий удар. В окупованому Донецьку знову палає нафтобаза (відео)

Масштабна пожежа спалахнула в окупованому Донецьку 16 грудня. У мережі пишуть про можливий удар по базі росіян.

Пожежа спалахнула у Будьонівському районі Донецька. Жителі публікують у мережі чорний дим, який видно з різних точок міста.

Українські Telegram-канали пишуть, що у Донецьку нібито “приліт” по базі російських загарбників. Проте наразі підтвердження інформації немає.

Своєю чергою пропагандистські пабліки не коментують причини пожежі. Деякі пишуть, що це нібито побутова пожежа.

Що відомо про бавовну в Донецьку

15 грудня у мережі з’явилася інформація про сильну пожежу у тимчасово окупованому Донецьку. Пізніше з’ясувалося, що “прильоти” зафіксували в Будьонівському районі міста. Внаслідок цього спалахнула нафтобаза.

Російські ЗМІ фактично підтвердили інформацію. Вони опублікували кадри з місця події. На опублікованих фото помітно, що пожежа була досить потужною.

6 грудня на території Будьонівського та Ленінського районів в Донецьку також лунали потужні вибухи. Після чого там спалахнула пожежа.

Джерело news.online

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше