У Китаї з’явився перший в світі світлофор для верблюдів (фото)

Влада китайського міста Дуньхуан в провінції Ганьсу встановила перший у світі світлофор для верблюдів. Про це повідомляє CNN.

Дуньхуан – туристичне місто, де поїздки на верблюдах мають великий попит. Останні роки люди стали частіше відвідувати регіон завдяки горі Мінш, храмовому комплексу в печерах Могао, а також перевалам Юмень і Янгуань в західній частині Великої стіни.

З одного боку світлофора є зелений і червоний сигнали, що зображують верблюдів. З іншого – такі ж лампочки із зображенням людини.

У 2019 році в центрі курортного міста Зеленоградська Калінінградській області з’явився світлофор з котячими силуетами замість людських. Деякі місцеві жителі залишилися незадоволені нововведенням, заявивши, що це «перебір».

Джерело cnn

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше