ЗСУ дронами підбили два танки рф на Херсонщині (відео)

Українські захисники підбили два російських танки у Херсонській області. Військові використали FPV-дрони.

Сили оборони України разом з бійцями Держприкордонслужби вдарили з дронів по танкам армії рф на Херсонському напрямку.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Telegram.

На відео зафіксована бойова робота українських воїнів. Захисникам вдалося виявити та атакувати два російські танки.

На опублікованих кадрах помітно, що FPV-дрони українських захисників влучно цілять по ворожій техніці. Після цього танки спалахнули.

Два танки знищили прикордонники спільно з Силами оборони на Херсонщині, – йдеться у повідомленні прикордонників.

Втрати росії на війні в Україні

Російське керівництво приховує втрати своїх військ у загарбницькій війні проти України. За даними Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення було ліквідовано вже понад 381 тис окупантів.

При цьому британська розвідка наголошує, що у 2023 році втрати росіян зросли. Ймовірно, Москві знадобиться до 10 років, щоб відновити професійне військо.

Російські опозиційні ЗМІ підтвердили поіменний список з понад 43 тис російських солдатів, які загинули на війні, серед них мінімум 3 тис офіцерів. Наголошується, що реальні втрати російської армії значно більші.

Джерело news.online

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше