Logitech G анонсував нову пласку клавіатуру G515

Компанія Logitech G анонсувала випуск бездротової ігрової клавіатури Logitech G515 LIGHTSPEED TKL, призначеної для геймерів.

Про це повідомили в Logitech.

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL стала наступним кроком у розвитку лінійки клавіатур серії 500, продовжуючи традицію високої якості та функціональності, що встановила її попередниця, Logitech G915. Однією з ключових особливостей нової моделі є низькопрофільні клавіші з мінімальним ходом в 1,3 мм і загальним ходом 3,2 мм, що забезпечує швидке і точне реагування під час гри.

Клавіатура оснащена технологією LIGHTSPEED, яка забезпечує надзвичайно швидку передачу даних і мінімальну затримку, що є критичним для геймерів. Вона підтримує режими бездротового підключення LIGHTSPEED, Bluetooth і дротового з’єднання через USB-C, що робить її універсальною для різних умов гри.

Клавіатура також має вбудоване RGB-підсвічування LIGHTSYNC, що дозволяє гравцям налаштовувати до 16,8 млн кольорів, створюючи індивідуальну колірну палітру відповідно до їхніх вподобань. Крім того, завдяки технології KEYCONTROL, гравці можуть персоналізувати клавіатуру, надаючи кожній клавіші до 15 різних функцій, включаючи макроси, звукові сигнали та інші корисні для геймерів опції.

Нова клавіатура Logitech G515 LIGHTSPEED TKL вже доступна для придбання у чорному і білому кольорах на офіційному сайті Logitech за рекомендованою ціною 4999 грн.

Джерело speka

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше