Instagram запускає функцію, яка дозволяє користувачам створювати власні ШІ-аватари для взаємодії з підписниками

Meta починає надавати доступ до нового інструмента AI Studio, завдяки якому користувачі Instagram зможуть створювати власні ШІ-версії. Про це пише The Verge.

Задум полягає у тому, щоб творці та власники бізнесу використовували ШІ-версії облікових записів для комунікації з підписниками в Instagram. Створені профілі зможуть спілкуватися з людьми в чатах і відповідати на коментарі від імені власника акаунта.

Першими спробувати нові можливості зможуть користувачі у США. За інформацією Meta, автори матимуть змогу налаштовувати власні ШІ-версії на основі контенту в Instagram. Також вони зможуть вказувати теми, яких варто уникати, та посилання, якими слід ділитися.

У блозі Meta сказано, що AI Studio працює на основі моделі штучного інтелекту Llama 3.1. Компанія нещодавно представила її та заявила, що нейромодель зможе змагатися з найпотужнішими пропозиціями від конкурентів, таких як OpenAI та Google.

Джерело mezha

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше