Бюджетний смартфон Samsung отримає унікальні оновлення, яких поки що немає навіть у флагманів

Чутки щодо появи майбутнього Samsung Galaxy A16 5G продовжують з’являтися в Мережі. Після появи на веб-сайтах сертифікації та витоку рендерів з дизайном смартфону, тепер починають з’ясовуватися специфікації та дата запуску.

Співробітники The Tech Outlook отримали кілька маркетингових матеріалів, які показують, чого очікувати від наступного бюджетного пристрою 5G від Samsung.

Візуально Galaxy A16 5G відповідає поточній мові дизайну Samsung для серії A. На задній панелі є три вертикально виставлені датчики камери зі світлодіодним спалахом. Панель, однак, зроблена з глянцевого скла, на відміну від пластикової задньої частини попередника.

Збоку ви отримуєте те, що Samsung називає «острівцем клавіш», на якому розміщено клавішу регулювання гучності та кнопку живлення (імовірно, містить датчик відбитків пальців).

Спереду є виїмка у формі краплі, яка перекриває дисплей камери для селфі. За чутками, варіанти кольорів включають світло-зелений, синьо-чорний і золотий.

Очікується, що по характеристикам в смартфоні будуть встановлені:

  • 6,7-дюймовий дисплей SA Infinity U з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 90 Гц і максимальною яскравістю 800 ніт;
  • витік свідчить про два можливих варіанти процесора: Exynos 1330 і MediaTek Dimensity 6300;
  • конфігурації оперативної пам’яті та накопичувача варіюються від 4 ГБ/128 ГБ до 8 ГБ/256 ГБ;
  • порт USB Type-C і клас захисту від пилу та води IP54.

Зазначається, що смартфон має розміри 164,4 x 77,9 x 7,9 мм і важить близько 192-200 грамів залежно від варіанту.

Що найбільше вражає, так це згадка про шість основних оновлень Android і шість років підтримки виправлень безпеки. Це більше, ніж пропонують такі бренди, як OnePlus і Vivo, для своїх флагманських моделей.

Хоча точна дата запуску залишається в таємниці, витік свідчить про потенційний запуск у грудні 2024 року.

Джерело prostomob

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше