Українська розвідка успішно ліквідувала російський військово-транспортний літак Ту-134 прямо на території рф

У ніч з 12 на 13 жовтня 2024 року в росії згорів літак Ту-134, що належав до 117-го військово-транспортного авіаполку збройних сил держави-агресора.

Головне управління розвідки знищило транспортний літак Ту-134 на військовому аеродромі в Орєнбурзькій області, що знаходиться приблизно за 1000 кілометрів від кордону з Україною.

На відео можна помітити вогонь, що палає всередині літака.

«Нищівна пожежа спалахнула на російському військовому аеродромі “Орєнбурґ-2”, де базувався Ту-134. Такі радянські борти використовуються, зокрема, для транспортування керівного складу міністерства оборони рф», — написали в ГУР.

Останніми місяцями Україна посилила атаки на російській території, націлюючись на військові та енергетичні об’єкти, щоб підірвати логістику російської армії.

Джерело gagadget

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше