Monobank запускає власний маркетплейс з гаджетами та технікою вже з 21 жовтня

Офіційно маркетплейс від monobank запустять 21 жовтня, однак керівник банку Олег Гороховський вже розкрив деякі подробиці.

Початково маркетплейс від mono представить три категорії товарів: гаджети, смартелектроніка та комп’ютерна техніка (загалом близько 20 тисяч товарів). Серед партнерів — Moyo, КТС та Click, й у майбутньому інші постачальники, яким обіцяють «безпрецедентні тарифи від 3 до 5 разів нижчі, ніж у конкурентів» та «сервіс без мозокоєблі та зайвих комунікацій».

«Ми хочемо дати клієнтам те, що вони очікують від сервісу — простоту, впевненість, економію часу та гарне ставлення до себе».

Клієнтам обіцяють, що товари в маркеті можна придбати «без переплат і прихованих тарифів» — опція «покупка частинами» також доступна.

Раніше в мережі з’явились скріншоти з інтерфейсом сервісу, які оприлюднив фінтех-журналіст, тестувальник та маркетолог Артем Бобок (і на які першим звернуло увага видання Межа.Медіа):

Нині в monobank понад 8,8 млн клієнтів. За даними Forbes, засновники цьогоріч прогнозували зростання чистого прибутку у 2,7 раза (приблизно $240 млн).

Нагадаємо, що у квітні найбільший необанк України отримав новий дизайн (вперше за 6 років) — головний екран так само відображає картку, інформацію про стан рахунку, останні транзакції, але у новому оформленні. Також більшість дій спростили, додавши опцію свайпу і трохи 3D-анімації для перемикання між картами, а також об’єднали виписку для усіх карт.

У серпні monobank запустив функцію mono checkout, яка дозволить скоротити час оформлення покупки з п’яти до однієї хвилини, заповнивши за вас «нудні» дані на сайті; тоді як відучора доступна послуга «Групові витрати» — для поділу чеків на компанію.

Також на початку жовтня monobank запустив послугу прийому платежів через власні термінали з модулем 4G, кількість яких за рік планують збільшити до 15 000.

Джерело itc

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше