Південнокорейська розвідка розкрила маршрути та типи військ КНДР, які перекинуті до росії

Солдат з КНДР до рф перекинули на великих десантних кораблях та літаками Ан-124 “Руслан” 10 днів тому

Розвідувальна служба Південної Кореї оприлюднила детальний звіт щодо перекидання на територію рф підрозділів регулярної армії КНДР. Згідно з ним, мова йде, частини сил спеціальних операцій, перекидання яких почалось з 8 жовтня.

Defense Express саме у цей день, у публікації щодо можливих сценаріїв відправки північнокорейських військ, описав, що найбільш вірогідний варіант саме направлення Пхеньяном підрозділів з саме цих 88-тисячних сил. Щодо кількості, то вже повідомлено про 11-12 тисяч бійців КНДР, які на території рф і мають завершити навчання до 1 листопада.

Для перекидання контингенту з КНДР було задіяно чотири великих десантних кораблях, які діяли прикриттям трьох фрегатів. Ці кораблі прибули до Владивостоку з портів Чхонджин, Хамхин та Мусудан. Після рейсу 8 жовтня, через п’ять діб, 13 жовтня, був здійснений повторний рейс. Також зафіксовані регулярні польоти важких військово-транспортних літаків Ан-124 “Руслан”, які не літали до КНДР з 1990 року.

Розгортання північнокорейських підрозділів планується на полігонах поблизу Владивостоку, Уссурійська, Хабаровська та Благовєщенська, де вони пройдуть допідготовку, після чого будуть перекинуті для бойових дій проти України. До звіту також додані супутникові знімки від 16 жовтня з шикуванням північнокорейців на плацах російських військових частин.

Солдати та офіцери КНДР отримають у рф російську форму, російську зброю та нові посвідчення особи з метою маскування їх під якутів та бурятів. Маємо додати, що факт видачі російської військової форми підтверджений відео з полігону у населеному пункті Сєргєєвка, Приморського краю, що у 130 км від Владивостока.

Варто додати, що загалом сили спеціальних операцій КНДР зведені у 3 повітряно-десантні бригади та один окремий батальйон, 10 снайперських бригад, 9 легких піхотних бригад, 17 окремих розвідувальних батальйонів, а також 8 окремих батальйонів спецпризначення головного розвідувального управління.

Джерело defence-ua

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше