Hyundai Ioniq 5 перетворили на очищувач повітря (відео)

Замість того, щоб відправити більше непотрібний передсерійний зразок електрокара на утилізацію, у Hyundai знайшли для нього кращу долю.

Hyundai знається на вторинному використанні матеріалів. Вже кілька років поспіль південнокорейський автовиробник випускає модний одяг із відходів автовиробництва, а у своїх автомобілях використовує оздоблення із вторинних матеріалів. Відпрацьованим акумуляторам своїх електрокарів у Hyundai також вже знайшли застосування. А тепер вирішили дати друге життя непотрібному прототипу.

Перед запуском нової моделі у серійне виробництво, автовиробники будують кілька екземплярів для фінального тестування, краш-тестів та остаточних налаштувань. Якщо якісь із цих машин виживають, у кращому разі, їх відправляють до музею, але зазвичай відправляють у брухт. Навіть якщо мова йде про знищення надзвичайно дорогих автомобілів, як Rimac Nevera. Однак доля одного із передсерійних прототипів Hyundai Ioniq 5 зовсім інша.

Південнокорейський бренд вирішив віддати електричний крос-хетч інженерам, які розібрали його до останнього гвинтика та використали окремі деталі для трансформації автомобіля на очищувач повітря. Рекламний ролик отримав промовисту назву “Переродження” і чудово демонструє головну ідею автовиробника з максимальним скороченням кількості відходів.

Джерело 24tv

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше