«Гіперфон» Xiaomi виходить вже 19 січня

Буквально сьогодні вранці з’явилися відомості, що Xiaomi 11T Pro Hyperphone буде випущений в Індії на початку лютого, а тепер компанія підтвердила, що його буде представлено в країні вже 19 січня цього року.

Наприкінці прямої трансляції, присвяченій запуску серії Xiaomi 11i, компанія натякнула на вихід ще одного смартфона з підтримкою швидкого заряджання потужністю 120 Вт. Цей смартфон вже отримав прізвисько ‘Гіперфон’ (Hyperphone).

Попри гучну назву, Xiaomi 11T Pro Hyperphone – це копія телефону Xiaomi 11T Pro, який був представлений разом з Xiaomi 11T в середині вересня 2021 року. Він дебютував як перший телефон зі швидкою зарядкою потужністю 120 Вт за межами материкового Китаю. Майже через чотири місяці після першого випуску телефон нарешті готовий з’явитися в Індії.

Крім швидкого заряджання потужністю 120 Вт, Xiaomi 11T Pro також має інші цікаві характеристики. До них відносяться однокристальна система Qualcomm Snapdragon 888, оперативна пам’ять LPDDR5, флеш-пам’ять UFS 3.1, 6,6-дюймовий 10-бітний AMOLED-дисплей роздільною здатністю FHD+ із частотою оновлення зображення 120 Гц, підтримкою Dolby Visions і скло.

Основна камера включає датчики зображення роздільною здатністю 108, 8 та 5 Мп, фронтальна камера є 16-мегапіксельною. Також є стереодинаміки з підтримкою Dolby Atomos, налаштовані Harmon Kardon, MIUI 12.5 на базі Android 11 та акумулятор на 5000 мА•год.

Джерело mi.com

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше