Експерт розсекретив основні ознаки “зараженого” Android

Якщо ваш андроїд почав занадто швидко розряджатися, чи різко зросло використання інтернет –трафіку, це може послужити ознакою того, що ваш смартфон зламаний, або заражений троянським додатком або програмною «закладкою».

Про це агентству “розповів експерт компанії “Інфосистеми Джет” Дмитро Курамін.

За словами фахівця, вірусний додаток може потрапити на ваш Android з неофіційних джерел – наприклад, у випадку інсталяції т.з. зламаних версій платних ігор. Метою зловмисників може бути несанкціонований доступ до пристрою і даних користувача, і після зараження девайс починає взаємодіяти з керуючим сервером через інтернет.

Якщо виникають підозри, що пристрій зламано, необхідно звернутися до авторизованого сервісного центру або ж перепрошити смартфон, оскільки скидання до заводських налаштувань не завжди допомагає позбутися від шкідливих додатків.

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше