Самсунг представить світу новий смартфон уже в лютому

Транснаціональна корпорація «Samsung Electronics» анонсувала появу нового телефону. Презентація високотехнологічної розробки, якою оголошений Samsung 2023, запланована на 1 лютого 2023 року. Це станеться о 20.00 за київським часом. Пряма трансляція довгоочікуваної події відбудеться на офіційному сайті інтернет-магазину «Samsungshop», що є частиною власної мережі бренду Samsung в Україні та світі.

Samsung – телефон, що потрібен саме тобі!

Південнокорейський виробник смартфонів здобув шалену популярність в усьому світі, залишивши більшість конкурентів далеко позаду. За підсумками минулого року компанія увійшла до п’ятірки найкращих світових брендів рейтингу «Best Global Brands 2022» за версією міжнародної консалтингової компанії «Interbrand».

Смартфони лінійки Galaxy заслужено перебувають у списку найдосконаліших телефонів Samsung. Як експерти, так і користувачі визнали їх найкращими девайсами на операційній системі Android. А знаменита серія S входить до числа першорядних телефонів. І вже невдовзі цей чудовий перелік поповниться новими сучасними моделями: Galaxy S23, Galaxy S23 Plus та Galaxy S23 Ultra.

Що про них відомо наразі? Зважаючи на те, що виробник поки що зберігає інформацію в таємниці, кілька днів тому стався неочікуваний витік інформації. Тож прихильники бренду вже зараз можуть скласти уявлення про цю гарячу новинку сезону.

Samsung Galaxy S23

Новий флагман від Самсунг зможе похвалитися винятковими технічними характеристиками:

  • Восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 витримає навіть інтенсивні навантаження.
  • 8 ГБ оперативної пам’яті забезпечать злагоджену роботу всіх фірмових додатків.
  • 6.1-дюймовий екран буде контрастним і чітким.
  • Дисплей працюватиме з частотою оновлення кадрів у діапазоні від 48 до 120 Гц з динамічним налаштуванням.
  • Основна камера підтримуватиме двопіксельне автофокусування і матиме фокусну відстань 23 мм, ширококутний датчик захоплюватиме кут огляду 120°.

Завдяки компактним розмірам, гаджет буде зручно тримати в руці. Стильний вишуканий дизайн бездоганно доповнить будь-який образ.

Samsung Galaxy S23 Plus

Габарити S23+ будуть помітно більшими, якщо порівнювати з S23. Його розміри – 157,8×76,2×7,6 мм, 195 г. Смартфон матиме 6.6-дюймовий екран із високою роздільною здатністю. 8 ГБ оперативної та 256/512 ГБ вбудованої пам’яті більше ніж достатньо для виконання повсякденних завдань та захопливих розваг.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Це буде надпотужний смартфон з величезним екраном у розкішному корпусі. Виробник обіцяє, що його нове дітище буде бездоганним:

  1. Матиме швидкісний процесор, феноменальну камеру, унікальну функціональність і відмінну продуктивність.
  2. Габарити – 163,4×78,1×8,9 мм, 233 г.
  3. Екран – 6.8 дюймів.
  4. На вибір 8/12 ГБ оперативної та 256/512 ГБ або 1 ТБ вбудованої.
  5. Камера здатна на 10-кратний оптичний зум та 100-кратне наближення у рамках функції Space Zoom.
  6. Передбачено запис відео у 8K@30fps та 4K@60fps.
  7. Акумулятор місткістю 5000 мАг забезпечить довготривалу безперебійну роботу.

Слово Samsung у перекладі з корейської мови означає «три зірки». Ця назва показує бачення розвитку бізнесу засновником Лі Бен Чхолем. Він вважав, що його компанія повинна сяяти, як зірка в небі: яскрава й вічна. Цю мрію досі втілюють у життя наступники підприємця, створюючи все більш інноваційні та виняткові мобільні телефони.

Отже, не пропустіть перезентацію новинки та насолоджуйтесь досконалістю смартфонів Samsung Galaxy у повсякденні.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше