“Новітні” російські танки Т-90М надходять із заводу бракованими (відео)

Окупаційні війська скаржаться на низьку якість танків Т-90М. Нові машини приходять із заводу бракованими. Відеоролик з оглядом дефектів “Прориву” було опубліковано в Telegram.

Російські танкісти показали, який вигляд має Т-90М після потрапляння в лівий борт невідомого боєприпасу. На фото і відео можна побачити зварні шви, що розійшлися. Пробиття броні для танка є звичайною справою на полі бою. Коли ж його корпус буквально розходиться по швах, то це не зовсім нормально.

Автор відео стверджує, що екіпажу підбитого танка вдалося вижити. Місце зйомки ролика свідчить про те, що машину було евакуйовано для ремонту. Примітно, що боєприпас, який вдарив у лівий борт, броню не пробив. На думку експертів, це був осколково-фугасний снаряд.

Руйнування корпусу башти свідчить про те, що машина бракована. Такі вузли виготовляються з розрахунком можливих навантажень. Вони мають витримувати такі удари. Корпус вежі розійшовся по зварному шву. Це явний виробничий дефект, допущений російським “Уралвагонзаводом”.

Джерело prostomob

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше