Сили оборони звільнили понад 10 кв. км за тиждень на Півдні України – Генштаб

За минулий тиждень Збройні Сили України звільнили понад 10 кв. км від окупантів на Півдні України. Зазначається, що на цих територіях тривають заходи з розмінування.

Про це повідомив Генеральний штаб.

Уточнюється, що в результаті контрнаступу оборонці просунулися більш ніж на кілометр на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Зазначається, що від початку наступу просування становить 8,6 км.

Зазначається, що від початку наступу на Мелітопольському та Бердянському напрямках Сили оборони України звільнили 169 кв. км від окупантів. У штабі додають, що це співмірно з площею Одеси.

Окрім цього, повідомляється, що за минулий тиждень на Бахмутському напрямку було звільнено 4 кв. км території. Від початку наступу звільнена площа становить 24 кв. км української землі.

Джерело mind

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше