У двох великих російських містах прогриміли вибухи, опубліковано відео

Місцеві ЗМІ повідомляють про атаку безпілотників.

В останні кілька місяців у рф дедалі частіше фіксують вибухи й пожежі. Уточнюється, що цього разу в російському Воронежі пролунав потужний вибух. Місцеві ЗМІ заявили, що над містом нібито був збитий безпілотник у районі радгоспу Масловський.

Про це повідомляє Telegram-канал “Уніан”.

У соціальних мережах було показано кадри з моментом вибуху.

Повідомлень про жертви або будь-які руйнування не надходило. Однак відомо про ще один потужний вибух у російському Курську. Що саме там вибухнуло, невідомо. За попередніми даними спрацювала система ППО, але офіційної інформації поки немає.


Раніше повідомлялося, що стався вибух і пожежа на нафтохімічному заводі в Нижегородській області рф. Пожежі, площу якої не уточнили, присвоїли другий ранг.

Також в окупованому Криму прогриміли вибухи, рф заявила про ракетну атаку. Примітно, що публікації на російських пропагандистських ресурсах містять відеоматеріали, на яких помітні сліди прольоту ракети.

Крім того, було зафіксовано вибух і “прильоти” в брянській області рф. Це сталося в селищі Битош, місцеві жителі якого згадали про кілька “прильотів”. Журналісти пишуть, що область атакував безпілотник.

Джерело cursorinfo

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше