Бійці ЗСУ показали бойове застосування французької гаубиці TRF1

Артилеристи бригади НГУ “Азов” показали бойове застосування 155-мм гаубиці TRF1. Фотознімки, на яких зображена французька гармата, були опубліковані ними у Facebook.

За словами військових, французька гаубиця показує прекрасні результати. Вона здатна гранично точно бити по цілях. На рахунку TRF1 знищена бронетехніка, гаубиці Д-30 і піхота противника.

З п’яти снарядів три потрапляють точно в ціль. Два снаряди, що залишилися, лягають в область цілі. За словами артилеристів, гаубиця TRF1 набагато точніша за всі гармати, з якими їм доводилося мати справу раніше.

TRF1 була розроблена інженерами Giat Industries у 70-х роках. Зараз ця компанія називається KNDS. Артилерійський розрахунок складається з семи осіб. Для транспортування гармати використовується вантажівка Renault TRM 10000. У неї поміщається 56 снарядів і зарядів. З метою самооборони на даху вантажівки змонтовано кулемет M2 Browning.

Джерело prostomob

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше