Десятки дронів вночі атакували Крим — гауляйтер Криму

Вночі на 18 липня тимчасово окупований Крим був “масово атакований” безпілотниками. Відповідну заяву зробив підконтрольний росії голова окупованого Криму Сергій Аксьонов.

За його даними, протягом ночі на східній частині півострова було збито 9 безпілотних літальних апаратів (БПЛА), ще 19 були придушені за допомогою засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ).

Аксьонов запевнив, що в результаті інцидентів ніхто не постраждав. Подробиці того, що сталося, не були надані. Фото та відео можливої атаки немає.

Нагадаємо, напередодні на Кримському мосту сталися вибухи, що викликали широку реакцію в російських ЗМІ та соціальних мережах. Багато російських пабліків масово поширюють інформацію про падіння одного з прольотів мосту. Аксьонов поки не підтвердив цю інформацію, однак повідомив, що в результаті “надзвичайної події”, що сталася в районі 145-ї опори, рух по мосту тимчасово призупинено.

Джерело cursorinfo

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше