Wix дасть змогу створювати сайти, використовуючи лише підказки для штучного інтелекту (відео)

Компанія Wix представила інструмент AI Site Generator, який дасть змогу згенерувати шаблон веб-сайту за допомогою штучного інтелекту за текстовими підказками.

AI Site Generator використовує поєднання ChatGPT і власних інструментів. ChatGPT призначений для створення тексту, а власні моделі штучного інтелекту робитимуть все інше.

Щоб згенерувати веб-сайт, користувачеві потрібно вказати його тематику та деякі інші подробиці. Потім чат-бот запитує, чи потрібно йому врахувати ще якісь деталі.

На останньому етапі інструмент показує кілька прикладів фотографій і просить вибрати одну, яка “найкраще відображає бажаний результат з погляду стилю і відчуття”. Після цього необхідно натиснути кнопку “Згенерувати сайт” і дочекатися результату.

Джерело theverge

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше