FPV-дрони ЗСУ вивели з ладу техніку окупантів (відео)

Залишили без води і боєприпасів

За словами українських військових, унаслідок нальоту дронів кілька російських окупантів дістали поранення.

Українські військові за допомогою безпілотних летальних апаратів вивели з ладу техніку окупантів: машини Урал-4320 і ГАЗ-3308, а також автоцистерну. Відео опублікували на офіційній сторінці 103-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України у вівторок, 25 липня.

“Вантажна автомобільна техніка Урал-4320, ГАЗ-3308, що використовуються для перевезень особового складу та боєприпасів, а також автоцистерна для підвезення води на позиції — виведені з ладу, а окупанти кинулися тікати, прихопивши з собою тяжкопоранених і незабутні враження”, — підписали бійці відеокадри.

Спочатку оператори безпілотників почали полювати за автоцистерною, яка підвозила воду на позиції російських військових. Машина їхала ґрунтовою дорогою, притискаючись до лісосмуги. Дрон підлетів до неї і завдав удару в районі цистерни. Техніка задимилася. Чи постраждав при цьому водій транспортного засобу — невідомо.

Другою метою для українського дрона став вантажний Урал-4320. Він перевозив бійців ЗС рф. Оператор БПЛА дочекався, поки всі вони опиняться всередині кузова, задав безпілотнику маршрут і завдав удару. Вантажівка задимилася, проте їй вдалося зрушити з місця і поїхати.

Також бійці ЗСУ вистежили вантажний ГАЗ-3308. Біля машини метушилося до десятка окупантів. До вантажівки під’їхала біла легкова машина, з якої також вийшло кілька російських військових. Усі вони побігли в посадку, а безпілотник завдав удару по кабіні вантажівки.

Нагадаємо, 24 липня військові показали, як дрон-камікадзе ЗСУ влетів у притулок росіян. Бійці Сил спеціальних операцій дочекалися, коли окупанти зберуться в одному місці, а потім підірвали їх точним ударом безпілотника.

Джерело focus

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше