Український театр з’явився на сервісі онлайн-театру Dramox

Онлайн-театр Dramox надає українцям можливість отримати доступ до понад 300 вистав від українських та світових театрів.

Наразі платформа представляє понад 100 вистав від 50 українських театрів, серед яких:

  • Національна опера України;
  • Львівський театр ім. Леся Курбаса;
  • Харківський театр “Публіцист”;
  • Дніпровський театр драми та комедії;
  • Івано-Франківський театр ляльок ім. М. Підгірянки;
  • Одеський український театр ім. В. Василька та інші.

Театри демонструють вистави різноманітних жанрів. Наприклад, шанувальникам мюзиклів може сподобатись вистава «Біла ворона» Вінницького театру ім. Садовського. Українська класика представлена виставою «Morituri te Salutant» від Національного театру ім. Івана Франка.

Для прихильників оперного мистецтва є опери «Норма» від Національної опери України та експериментальна «Chornobyldorf. Archaeological opera», що входить до шістки найкращих опер світу.

Також, придбавши підписку, українці мають можливість переглядати вистави світових театрів, таких як Лос-Анджелеська опера, Англійський національний балет, Стратфордський фестиваль та інші. Крім того велика кількість іноземних вистав супроводжується українськими субтитрами.

Протягом першого тижня використання Dramox є безкоштовним. Після цього доступ вимагає місячної підписки, вартість якої становить 149 грн, а 50% вартості кожної підписки надсилається на підтримку театрів та авторів вистав, які переглядав підписник.

Джерело dramox

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше