ССО показали дрон, яким було уражено місце дислокації 126 бригади чф рф у Криму

Сили спецоперацій ЗС України розкрили деталі спільної операції з іншими підрозділами Сил оборони, що відбулася в окупованому Криму. Тоді було завдано удари по об’єкти 126-й бригади берегової охорони чорноморського флоту росії.

Представники ССО повідомили, що під час атаки використано декілька БПЛА, які завдали ударів по місцю розташування підрозділу противника – 126-ї бригади берегової охорони чорноморського флоту росії, що знаходиться у селі Перевальне Сімферопольського району. Українським спецпризначенцям вдалося завдати значних втрат ворогу вбитими та пораненими.

В ССО відзначили, що операція була важкою через специфічні особливості рельєфу місцевості. Однак, БПЛА успішно подолали складний маршрут і досягли цілей.

В п’ятницю, 25 серпня, жителі тимчасово окупованого Криму повідомили про обстріл місця скупчення російських окупантів у селі Перевальне, Сімферопольського району.

Пізніше Андрій Юсов, представник Головного управління розвідки Міноборони України, підтвердив ці дані та додав, що ця атака не є першим випадком, коли українські військові завдають ударів по 126-й бригаді чорноморського флоту рф.

Джерело ССО ЗС України

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше