Rheinmetall передасть Україні ще 40 бойових машин піхоти Marder

Rheinmetall збирається поставити Збройним Силам України додаткову партію бойових машин піхоти Marder.

Що відомо

Інформацією поділилася пресслужба компанії. Йдеться про 40 БМП, які зараз перебувають у ремонті. Замовником машин виступає уряд Німеччини. Перші поставки БМП почнуться в жовтні. До речі, всього Німеччина має передати ЗСУ 80 Marder. Більша частина з них уже перебуває в Україні.

Marder – це німецька гусенична бойова машина піхоти. Вона стоїть на озброєнні Бундесверу з 1970-х років. БМП має безліч модифікацій і вміщує до 10 осіб. Marder може похвалитися герметичним корпусом із панцирних листів кількох сортів товщиною до 30 мм. Вони захищають перед БМП від куль 20 мм і 25 мм з відстані 200 м, а боки – від шрапнелі та стрілецької зброї 7.62 мм. Що стосується озброєння, то це 20-мм автоматична гарматою RH 202 і спарений з нею 7.62-мм кулемет MG3. Також у БМП ще є один кулемет на даху десантного відділення.

Джерело rheinmetall

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше