Samsung випустить смартфон з 200-Мп основною камерою

На цей час максимальна роздільна здатність камери, що застосовується в смартфоні, становить 108 Мп. Проте, вже скоро це може змінитися. Сьогодні офіційний акаунт Samsung Exynos опублікував в Twitter відео, котре натякає на запуск смартфона з дійсно вражаючою уяву камерою.

У сьогоднішньому твіті компанії міститься питання, чого користувачі чекають від камери смартфона. За ним слідує відео, котре прямо говорить про 200-Мп сенсор основної камери.

Ролик також містить зображення смартфона, в основній камері якого 200-Мп сенсор доповнений ще трьома датчиками. Фронтальна камера пристрою складається з двох сенсорів, кожен з яких розміщений в окремому круглому вирізі екрана. Відео також дає зрозуміти, що пристрій буде засновано на процесорі Samsung Exynos.

На жаль, наразі про пристрій більше нічого невідомо. Варто відзначити, що декілька місяців тому інсайдер, що ховається під ніком Ice Universe, повідомив, що Samsung збирається випустити новий сенсор камери ISOCELL, який буде виділятися видатним дозволом. Вочевидь, ця подія вже не за горами.

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше