Створює реалістичні відео з фотографій: D-ID випустила додаток, що використовує штучний інтелект (відео)

Компанія D-ID випустила мобільний додаток Creative Reality Studio, який на основі штучного інтелекту дає змогу перетворювати фотографії на відеоролики з анімованими персонажами.

Користувачі можуть завантажити в додаток фото, записати аудіо або ввести текст і вибрати голос. Потім ШІ згенерує відео з персонажем, який говорить.

Користувачам доступні 119 мов і різні емоції мови.

За словами D-ID, в основі Creative Reality Studio лежить модель ШІ, здатна генерувати відео зі швидкістю 100 кадрів на секунду. Застосунок актуальний для ентузіастів і тих, хто хоче створювати персоналізоване відео.

D-ID стежить за дотриманням авторських прав і не видає ліцензії сумнівним організаціям. Настільна версія сервісу вже налічує 60 000 нових користувачів на день і 150 млн створених роликів.

Мобільний застосунок працює за передплатою від $5,99 на місяць. Доступна 14-денна пробна версія.

Джерело TechCrunch

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше