Десантники 82-ї бригади показали навчання з танками Challenger 2 (відео)

Британська армія передала в ЗСУ понад 10 танків Challenger 2. Десантники показали, як військові готуютья до бойових дій.

На озброєнні української армії є 13 танків Challenger 2. Десантники 82-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали навчання з британськими машинами. Відповідне відео опублікувала пресслужба бригади у Фейсбуці.

Десантники тренувались в умовах, максимально наближених до бойових і з психологічним впливом на військовослужбовців. Увагу військового в реальному бою можуть відволікати звук FPV-дрони, гуркіт танка, що наближається, розрив міни на підході штурмової групи до окопу. Тому ці елементи відпрацьовувались під час навчань, щоб десантники залишались зосередженими на поставленому завданні.

“Воїни-десантники тренуються не покладаючи рук, навчаються переборювати власний страх, постійно виходять із зони комфорту, відпрацьовують тактику, та влучність ведення вогню”, — зазначили десантники.

На кадрах навчання помітні британські танки Challenger 2, оператори FPV-дронів, імітація бойових дій в траншеях, а також інші маневри.

Нагадаємо, 23 січня у Великій Британії показали перший прототип танку Challenger 3, який є глибокою модифікацією машини Challenger 2. Британська армія розраховує отримати 148 танків.

Джерело focus

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше