Врізався і вибухнув: у Бєлгородській області дрон-камікадзе атакував мобільну вежу

За інформацією росЗМІ, БпЛА запустили попередньо із села Черняків Харківської області, яке розташоване за 2,5 км від кордону з рф.

В росії невідомий дрон-камікадзе атакував мобільну вежу в Бєлгородській області. Про це повідомляє російське видання SHOT.

За інформацією SHOT, інцидент стався 25 жовтня на території Волоконовського району. Дрон врізався у вежу мобільного зв’язку біля села Тишанка (4 км від кордону) і вибухнув.

“Жодних пошкоджень об’єкту це не завдало, обладнання працює без перебоїв. Постраждалих також нема”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, БпЛА запустили попередньо із села Черняків Харківської області, яке розташоване за 2,5 км від кордону з рф.

Нагадаємо, що у ніч проти 18 жовтня по об’єктах на території Бєлгородської та Курської областей рф було завдано ударів за допомогою дронів. Унаслідок атаки порушено лінію електропостачання, у будинках зникло світло.

Джерело SHOT

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше