Перегляд Категорії

Їжа & Напої

Ласкаво просимо до нашої рубрики “Їжа та напої”, де ми зосереджуємося на всьому, що стосується кулінарії та харчування. Від вибору продуктів до приготування страв та напоїв, ми прагнемо надати вам корисну інформацію та натхнення.

У цій рубриці ви знайдете різноманітні рецепти для будь-якого випадку, від простих страв для щоденного меню до ексклюзивних рецептів для особливих подій. Ми ділимося порадами щодо вибору та використання різних продуктів, їхніх харчових властивостей та способів зберігання.

Також ми розглядаємо різноманітні напої, від освіжаючих літніх коктейлів до зігріваючих зимових чаїв, і ділимося порадами щодо їх приготування та подачі.

Приєднуйтесь до нас, щоб відкрити для себе нові смаки, дізнатися більше про продукти та їх властивості, та надихнутися на кулінарні експерименти у вашій кухні.

Чому фруктові соки шкодять здоров’ю: чотири причини

Між соком та свіжими фруктами краще вибрати друге, упевнений фахівець із внутрішніх хвороб та професор Осман Ерк. Про те, які негативні наслідки може мати вживання різних фруктових соків, – у статті. На думку експертів, соки як заміна…

Гарячий напій, який знижує рівень поганого холестерину на 11%

Якщо у вас підвищений рівень холестерину, це означає, що у вашій крові накопичилося багато цієї жирової речовини. Патологія може призвести до закупорювання кровоносних судин, що підвищує ризик інсульту та проблем із серцем. На щастя, як…

Чотири кроки, які допоможуть запобігти розвитку діабету

Цукровий діабет може розвинутись через безліч факторів, включаючи неправильне харчування. Про те, як захиститись від цього захворювання, - у статті. З кожним роком зростає кількість людей, які страждають на цукровий діабет. Однак є…

Лікар розкрила відразу 8 корисних для зору продуктів

Американський лікар-дієтолог Керолін Вільямс поділилася порадами, які продукти варто вживати, щоб зміцнити здоров'я очей. Всього до її списку потрапило 8 ласощів. Варто розуміти, що практично всі вони пов'язані з поповненням організму…

Овочі, які збільшують ризик раку шлунка

Рак є основною причиною смерті у всьому світі, на її частку припадає майже 10 мільйонів смертей у 2020 році. І це попри мільярдні інвестиції у пошук ліків. Однак, прогрес є, і однією з обнадійливих областей є зниження ризику.  Дослідження…

Кава знижує ризик раку печінки на 40%

Згідно з новим дослідженням люди, які п'ють каву, мають на 40% менший ризик розвитку раку печінки у порівнянні з людьми, які її не п'ють. Різні дослідні групи вивчили цей зв'язок у минулому і зробили суперечливі заяви про те, скільки…

5 фруктів, які знижують рівень холестерину природним чином

Дуже часто людям радять відмовитися від тих чи інших продуктів заради збереження здорового рівня холестерину. Але чи існує спосіб досягти цього не внаслідок відмови, а навпаки — через використання тих чи інших продуктів? За словами…

Як картопля допомагає схуднути

Картопля — один із найулюбленіших продуктів у багатьох країнах, а способів її приготування — безліч. Однак ви можете запитати себе, а наскільки вона корисна. Картоплю іноді незаслужено критикують і називають крохмальною бомбою, але…

П’ять продуктів, через які у вас виникне гіпертонія

Гіпертонія небезпечна тим, що може збільшити інсульт або інфаркт. На виникнення цього захворювання впливає і вживання деяких продуктів. Про них – у статті. Підвищений тиск може становити небезпеку здоров'ю. Для його зниження важливо…

Які продукти дозволять уникнути проблем зі травленням під час свят

Велика кількість різних страв у святковий час легко може призвести до розладів травної системи. Щоб не зіткнутися з ситуацією, потрібно пам'ятати про деякі рекомендації. Дієтолог Бен Кумбер перерахував продукти, які потрібно додавати до…

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше