Які продукти дозволять уникнути проблем зі травленням під час свят
Велика кількість різних страв у святковий час легко може призвести до розладів травної системи. Щоб не зіткнутися з ситуацією, потрібно пам’ятати про деякі рекомендації.
Дієтолог Бен Кумбер перерахував продукти, які потрібно додавати до свого раціону задля гарного здоров’я та самопочуття, особливо в період Різдвяних свят.
Він порадив їсти ферментовані продукти, особливо, для покращення здоров’я кишечника.
Гарний стан кишечника дає безліч переваг, включаючи підвищення імунітету та зниження ймовірності здуття живота та запорів.
«Дотримуйтесь дієти, багатої фруктами та овочами, продуктами з високим вмістом клітковини, такими як цільнозернові, та ферментованими продуктами, такими як квашена капуста, кімчі, йогурт, кефір та чайний гриб.
«У цих продуктах багато корисних бактерій, а також пребіотиків та пробіотиків, і згодом це корисно для здоров’я кишечника.
«Важливо вживати все у помірних кількостях, щоб допомогти вам внести невеликі поступові зміни до свого раціону».
Ці продукти збільшують кількість корисних бактерій у кишечнику, покращуючи його здоров’я. Також названі продукти можуть сприяти зниженню ваги.
Матеріали характеру новин не можна прирівнювати до призначення лікаря. Перед ухваленням рішення порадьтеся з фахівцем.