«Люди переїжджають. Сім’ї зростають. Відносини закінчуються. На тлі всіх змін Netflix повинен залишатися звичним. Сьогодні ми запускаємо функцію перенесення профілів: тепер люди, які використовують ваш обліковий запис, можуть перенести профіль, у тому числі рекомендації, історію переглядів, Мій список, збережені ігри та багато іншого, коли оформлять власну передплату», – йдеться в анонсі функції Profile Transfer.

Нова функція вже почала розгортатись серед користувачів Netflix. У міру її доступності для конкретних людей вони отримуватимуть повідомлення електронною поштою. Коли вона стане доступною, користувач зможе натиснути на значок свого профілю на головній сторінці Netflix і в меню вибрати пункт Profile Transfer. У разі потреби цю функцію можна вимкнути у налаштуваннях.